• Piring Kelas Panganan
  • Pisau Kelas Panganan
  • Garpu Bahan Pangan

Produk anyar

Babagan awake dhewe

Kunshan QiangAn Electronic Technology Co., Ltd. dununge ing No. 523, Hengchangjing Road, Zhoushi Town, Kunshan City, Jiangsu Province, China. Perusahaan kita didegake ing taun 2006, lan wis melu pengembangan lan manufaktur peralatan perlindungan lingkungan.
Kanggo nanggepi panjaluk pemerintah supaya watesan watesan plastik, perusahaan kita nembahi pangembangan produk lan produksi bahan adhedhasar bio kanggo nggayuh transformasi lan nganyari wiwit taun 2019. Kanthi teknologi pangolahan pangatusan inovasi ing senyawa serat tanaman Bio PBS +.
Kita ngasilake bahan sing paling alami lan ramah lingkungan tanpa ngasilake polusi udara lan banyu. Perusahaan kami dirancang kanthi skala gedhe lan ngasilake produk sing bisa dienggo nganggo barang-barang tahan panas lingkungan lan BioPBS bahan sing rusak kabeh, kanthi kemasan plastik kelas panganan ekologis jerami tunggal, piring kelas panganan, pisau kelas panganan, sendok kelas panganan, garpu kelas panganan lan bahan panganan Tutup Piala lsp.
Maca liyane

Produk Unggulan